HTML

CubeHeaven

Játékok tesztjeit írjuk le illetve friss hírekkel szolgálunk a játékipar fejlesztéseit illetően.

Friss topikok

Vanquish érkezik!

buzusapro 2010.09.05. 13:30

2010. október 22-én érkezik a Vanquish névre hallgató TPS játék. A játék kiagyalója: Shinji Mikami, a Resident Evil is az ő nevéhez kötődik.

A game-nek kicsit halo-s beütése van. Ezalatt azt lehet érteni, hogy a jövőben járunk, és sci-fi filmekbe illő páncélunk van és ugyancsak sci-fi fegyverekkel rendelkezünk. Azonban a fegyvereinkhez, és páncélunkhoz mérten meg kell majd kűzdenünk száz meg száz ellenféllel, illetve gigantikus szörnyek ellen is harcolnunk kell majd. A Game Trailers csapatától megtudtuk, hogy űrlények támadását kell majd visszavernünk, és nem a "tipikus Amerikai űrlény megszállós" városokban mint New York vagy éppen Washington hanem San Francisco-ban lőhetjük majd halomra akik ellenünk szegülnek.

 

A Vanquish a Platinum Games alkotása szint úgy mint a Bayonetta nevű társa, amely nagy sikereket ért el a játékiparban, és ezért is szeretnének piacra dobni egy másik játékot a Vanquish-t. Azonban a PC-s tábor búcsút inthet ennek a játéknak is. Ám ez a játék már nem csak xbox360 exclusive-lesz mint a Halo sorozat hanem PS3-ra is jönni fog, de a PC-seket ismét kihagyják a buliból.

A játékban találunk majd Ultra könnyű mód-ot is. Nyilván a Platinum Games úgy gondolta,hogy a kezdő játékosoknak is kell egy kis "gyakorlat" mielőtt magasabb szinten játszanának. Ám ebben az esetben valószínűleg nem fog másról szólni a játék mint a bal egérgomb nyomásáról.

A hírek szerint a Vanquish átvezető animációit élő emberekkel veszik fel díszletekkel és animációkkal körbeölelve, csak úgy mint a hihetetlenül jól kinéző Halo Reach trailerét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Továbbá lesznek olyan fegyvereink melyeket nem közvetlenül a kezünkben tartunk majd, hanem a kezünk alakul át egy fegyverré és azzal lőhetünk. Ha azonban valami durvább dolgot szeretnénk akkor akár be is szállhatunk egy közeli járműbe és a géppel halomra lőhetjük az űrlények hordáit és szerkezeteit. Ha éppen nincsen fegyverünk akkor segítségül hívhatjuk karakterünk verekedős mivoltját és agyba-főbe verhetjük a nagy gépek-et illetve kisebb ürlénytársaikat. A játékmenet borasztó pörgős lessz tehát nem szabad,hogy csak egy pillanatra is lankadjon a figyelmünk, bár amilyen fight-ok vannak a játékban szerintem ez nem következik be.

Tehát a játék egy Halo-Transformers keveréknek tűnik csodálatos grafikával, és remélhetőleg jó gameplay-el és a legnagyobb durranás az lenne ha valami értelmes dologról szólna a játék, tehát valami jó történet is kellene. Ha ezeket mind meg tudja adni a Platinum Games akkor meg kell emeljem előttük a kalapomat és azt kell hogy mondjam,hogy ez egy óriási játék lessz. A trailerek és információk alapján csak ajánlani tudom mindenkinek aki kedveli ezt a műfajt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cube-heaven.blog.hu/api/trackback/id/tr822272888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása