HTML

CubeHeaven

Játékok tesztjeit írjuk le illetve friss hírekkel szolgálunk a játékipar fejlesztéseit illetően.

Friss topikok

Cataclysm hamarosan!

buzusapro 2010.10.18. 18:03

 A mai napokban a World of Warcraft hivatalos oldalára felkerült a Cataclysm érkezése ezért biztos forrásból tudhatjuk, hogy a már találgatásoktól elvonatkoztatott időpont 2010. december 7. Aki aktívan wowozik az már tudja, hogy a játéka olyan patcheket is letöltött amelyek a Cataclysmhoz tartoznak, vagyis a következő kiegészítőt hivatalosak előkészíteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahogy belépünk a 4.0.1-re patchelt (ez a legújabb patch) World of Warcraftunk már egyből óriási változásokat figyelhetünk meg.

Pl: egy karakter kezdésénél a karakter mozogni kezd úgy ahogy az rá jellemző (tehát ha kezdünk egy huntert az nyilazni fog miközbe mi kiválasztjuk a hajszínét, arcképét stb...), vagy éppen a kezdő karakterek új itemeket kapnak, visszatérve a hunterhez, ő már 5 pet közül tud válogatni és a petjét 1-es szinten megkapja, változások történtek a talentekben (lerövidültek és ezáltal kevesebb a pont is amit eloszthatunk), új képességek illetve van olyan képesség amit elvettek. Akár még sorolhatnám napokig hiszen nem csak a karakterekben hanem szinte mindenhol változásokat figyelhetünk meg. Egy ilyen változás pl: emblem of triumph illetve emblem of frost helyett már egy teljesen új pontfélét kapunk. Viszont meg kell említenem azt is, hogy sok wow ellenes a wowban a vizet kifogásolta, hogy olyan mint egy minta, csíkokból áll, kockás stb stb... ám az új patchben mintha egy másik játékba csöppenne az ember. A víz gyönyörű és kifogásolhatatlan minden szempontból.

Cataclysm with DirectX 11 Render

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sima játék 40 dollár, Collector's Edition viszont 80 dollár lesz ha megjelenik a játék a források szerint.

A patchen és a dátumon kívül azonban kapunk még új trailereket, képeket. Itt is van az egyik új trailer:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cube-heaven.blog.hu/api/trackback/id/tr932381585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása