HTML

CubeHeaven

Játékok tesztjeit írjuk le illetve friss hírekkel szolgálunk a játékipar fejlesztéseit illetően.

Friss topikok

Call of Duty: Black Ops hírek

buzusapro 2010.09.12. 19:04

 Új híreket közölhetek a Call of Duty: Black Ops-al kapcsolatban, méghozzá egy sokak által várt hírt. Azt, hogy a Call of Duty: Black Ops multiplayer játékmódja ingyenes lesz. A régebbi híresztelések szerint a játék multi-ja fizetős lenne, olyasmi mint a WoW. Bár gondoljunk csak bele ,hogy a wowba miért is fizetünk és,hogy a COD: Black Ops-ba miért fizetnénk. Nyilván a 2 játékot össze se lehet hasonlítani ám mégis el lehet gondolkozni a dolgon.

Visszatérve azonban az eredeti dologra. A Treyarch bennfentesei is bejelentették, hogy ez már nem pletyka hanem komoly hír amire esküsznek. Az Activision szintén megerősítette ezt a hírt, tehát ebbe már biztosak lehetünk. Azt is elárulták, hogy ők se gondolták komolyan régebben, hogy a COD új szeme-fénye fizetőssé váljon. Sok gondolkozás után rájöttek, hogy nem csak fizetéssel hanem egy jó programmal is meg lehet oldani ezt a helyzetet. Se internetes password se fizetés semmi nem lesz, csupán ez a kis program szűr majd. Jah és persze nem egy Windows Live-szerű programot kapunk majd amelynek hajkitépős reggelési rendszere van hanem valami értelmeset.

Kapunk majd jó kis játékmódokat, akár szervert is vehetünk 18 főset 15 dollárért. Minden megkapunk majd. Innentől kezdve csak a játék minősége dönti majd el azt, hogy siker lesz vagy sem. Tehát összegzésként a COD elődjeihez hűen maradva megőrzi a multi-s szabadságot, és reméljük tovább élvezhetjük mindazt amit nyújt majd nekünk.

Végül egy kis videó a multi-ból:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cube-heaven.blog.hu/api/trackback/id/tr72291204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása