HTML

CubeHeaven

Játékok tesztjeit írjuk le illetve friss hírekkel szolgálunk a játékipar fejlesztéseit illetően.

Friss topikok

Assasin's Creed Brotherhood

buzusapro 2010.09.04. 21:20

 

Ismét új segítséget kaptam a játékok tesztjének megírásához. Fogadjátok szeretttel EVeN-t és az AC Brotherhood előzetesét.


Assassin’s Creed Brohterood Előzetes
A sokak számára rég várt Assassin’s Creed Brotherhood (amit csak AC3-nak emlegetnek holott ez csak egy kiegészítője az előző résznek) november 16-án lesz kapható az USA-ban, Európában viszont csak november 19-én lehet legelőszőr játszani a játékkal. A 15 órás játékidőben bőven kibontakozhat a történet amiben megismerhetünk új valós szereplőket is mint Niccolo Machiavelli vagy Caterina Sforza. A térkép pedig 3-szor nagyobb lesz az előző Assassin’s Creed 2 (AC2)–es Firenzénél.


Single Player:
A single player az eddig megismert Assassin’s Creed-ek mozgástechnikáján alapul, a falon mászás, és az emberek lökdösése az utunkból mind-mind benne vannak ebben a kiegészítőben is. Újabb kombók is elérhetők lesznek melyet bevethetünk egy könnyű gyalogos katona, és egy állig felfegyverzett brutal ellen is. Az AC2 története folytatódik a Brotherhood-ban, ugyanúgy Ezio-val akárcsak az ezelőtti részben. Ebben a kiegészítőben is lesz hasonlóság a történetben, akárcsak az AC2-ben Ezio-t itt is a bosszúvágy hajtja. A főhősnek most nem Velencében kell harcolnia a templomosok ellen hanem a reneszánsz Rómában. Ezio-nak ismét segítségére lesznek Leonardo da Vinci különleges szerkentyűi mint például az ejtőernyő és a forradalmibb repülőeszköz. Hősünk mindent megtesz azért, hogy megbosszulja nagybátyja (Mario) halálát kit Rodrigo Borgia fia Cesare ölt meg miután haderejével elfoglalta a villát. Ezzel át is ugrunk egy kis időt és a történet 1503-ban folytatódik. Szerencsére itt Ezio már nem egyedül van a templomos elnyomása ellen hanem több bérgyilkos is segít Rómát megszabadítani. Az említett társakat elküldhetjük küldetésekre ahol tapasztalati pontokat kapnak, és ezekkel fejleszthetjük fegyverzetüket és páncélzatukat minnél magasabb a fegyverzet szintje, annál több és újabb harci szerszámokat kapunk meg. Assassin-okat is toborozni kell, hogy velünk harcoljanak a csatában. Mellékküldetéseknek nagyobb szerepe lesz a Brotherhood-ban mint az AC2-ben. Itt ezek hatással lesznek a város lakóira. Minnél nagyobb területet tisztítasz meg annál boldogabb lesz a nép.


Multi Player:
Feltehetőleg sokan emiatt fogják megvenni a legújabb AC-t mivel egy efféle játékban nem mindennapi az online játék. Egyenlőre egy játékmódot fedtek fel, ez pedig a Wanted elnevezést kapta. Ami azt jelenti, hogy van egy kitűzött célpontunk és azt kell likvidálnunk. Az általunk üldözöttnek is van egy célpontja és időközben mi is célpontokká válunk. Ebben a játékmódban is két csapatra oszlik a játék, a Templomosokra és a Bérgyilkosokra. Ezeket szintén emberek személyesítik meg akárcsak Desmond Ezio-t. Ezen kívül online játékunk során különböző emberekkel lehetünk. Mindegyiknek megvan a saját képessége. PL: az alakváltás, a teleport... stb. Ezen a játékmódon kívül lesz még több is.


A gépigény:
Nos igen...Ez a gond vele…Nagyon jó játékra várunk, de bele kell gondolnunk, hogy azért egy jó játéknak jó grafika is kell. A jó grafikához jó számítógép kell, a jó számítógéphez pedig pénz kell, nem is kevés. Ezért gondolom azt, hogy ugyanazért a grafikáért(sőt jobbért) egy XBOX 360 vagy egy Playstation 3 jobban megéri, és a játékélményen nem ront az, hogy controlleren vagy billentyűzeten játssza az ember. Sőt, a magam részéről konzolon jobban tetszett mint számítógépen.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A játék novembertől trilógiának számít.
Assassin’s Creed 2007
Assassin’s Creed II 2009
Assassin’s Creed Brotherhood 2010


Remélem másnak is kedvet adtam az Assassin’s Creed Brotherhood-hoz.
Az eddigi Assassin’s Creed részek nagyon élményteliek voltak és reménykedjünk benne, hogy ez a rész se lesz kivétel a többivel szemben.

A grafikát igazán a trailerben láthatjuk. Vagy csak csináltak egy gyönyörű trailert, vagy a világ egyik legszebb játékát hozzák hamarosan létre.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cube-heaven.blog.hu/api/trackback/id/tr892271906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása