HTML

CubeHeaven

Játékok tesztjeit írjuk le illetve friss hírekkel szolgálunk a játékipar fejlesztéseit illetően.

Friss topikok

Mortal Kombat vs DC Universe Teszt!

buzusapro 2010.09.04. 21:03

Sokakat foglalkoztat ez a játék hiszen gyerekkorunk főhőseivel harcolhatunk és kűzdhetünk meg olyan módon mint ahogy azt a mozivásznakon illetve a TV-ben láttuk. Különféle gomb kombinációkkal tudjuk előcsikarni a választható karakterekből a filmes jelenetek fő atrakcióit. A jég labdától elkezdve a teleportálásig mindent megtehetünk amire specializálódva vagyunk. Űzhetjük ezt a játékot Single Player módban illetve Multi Player választhatósági lehetőség is van ám ez nem az online verekedést jelenti hanem a játéktársad és te összemérhetitek erőtöket feltéve ha van két kontrolleretek. :) 


 

 

 

 

 

 

 

 

A Mortal Kombat az egyik valaha készített legjobb verekedős játék, nem csak azért mert a varázslás és a gyepelás végtelen tárházát tartalmazza de végre jobban megismerhetjük főhőseink, pl: Batman, vagy esetleg Superman képességeit. Azt a karaktert választjuk amelyiket csak akarjuk, lehet az jó vagy rossz ez nem lényeg.


2 csapat van. Ugye az egyik a jó oldal a másik pedig aki bűnt követ el tehát a rossz.


A játék szereplői:

 
 
 




Scorpion
Sub-Zero
Sonya
Jax
Shang Tsung
Liu Kang
Raiden
Kitana
Kano
Baraka
Shao Kahn
Batman
Superman
Catwoman
Green Lantern
Shazam
The Flash
Deathstroke
Wonder Woman
The Joker
Lex Luthor
Darkseid

 


Nyilván mindenkinek eszébe jut a kedvence míg ezeket a neveket olvassa. Ezekkel a karakterekkel harcolhatunk társunk vagy a gép ellen ahogy kedvünk tartja.












Sajnos egy ideje már nem érkezett új Mortal Kombat de remélhetőleg 2011-ben érkezik a következő és remélhetőleg nem is az utolsó.


A játékban azon kívül hogy egymást halálra szivathatjuk karaktereink képességeivel és jól meg is verhetjük egymást ezeken kívül még van módszer a verésre és a győzelemre. Ha közel ér hozzánk ellenfelünk jól megragadhatjuk magunkhoz húzhatjuk és 4-5 ször lehetőségünk van ütni. Ilyenkor védekezni nem tud kivéve egy módszerrel ha megnyomja ugyanazt a gombot amit mi is. Mivel ilyenkor bármelyik gombbal orron nyomhatjuk ezért nehéz kitalálni melyikkel is cselekedjük ezt, ha viszont eltalálja az általunk megynomott gombot akkor végi az ütéseknek kivédte és folytatódhat a harc.Ha viszont az adott pálya széléhez "tereljük" az ellenfelet és egy keményet belerúgunk akkor kitörik a fal és az illető elkezd hátrafele leesni, ilyenkor a mi karakterünk autómatikusan utána ugrik és elkezdődik a levegőben a gyepálás. Folyamatosan a gombokat kell nyomogatni és ha az alsó ember eltalálja azt a gombot amit mi magához ragad és megfordít tehát megváltozik a felállás. Ha eddig te voltál fellül most te vagy allul. Ez így megy addig amíg a földre nem érkezünk. Akik allul van az keményen megbánja mert veszít az életéből 30%-ot.


Amikor már az ellenséges játékos a halál szélén áll semmi élete nincsen akkor szépen kivégezhetjük. Ezt lehet egy sima ütéssel de lehet gomb kombinációval is ami igen látványos. Ha sikerül a kombináció és a látványos kivégzés is megvolt akkora a képernyőn láthatjuk hogy FATALITY. Persze ez el is lesz mondva jó mély hangon.


A játék nagyon jó bár aki nem a verekedős játékok kedvelője vagy éppen nem tud játszani az adott karakterrel az gyorsan megunja. Ez a játék főleg 2 személyes, legalábbis úgy élvezhető.




Történet:


A történet szerint a túlvilágiak legújabb invázióját Raiden serege sikerrel visszaveri, a végső összecsapásban pedig a villámok ura belöki Sao Kahnt a dimenzióalagútba, abban a reményben, hogy ily módon örökre megszabadulhat tőle. A Földön mindeközben Superman Darkseid ellen vívja harcát, és a kriptoni hős is a portálba dobás módszerét választja ellenfelének kivégzésére. A Boom Tube azonban nem pusztítja el őket, sőt a két gonosz egyesül, és megszületik a legújabb szuperszörnyeteg, Dark Kahn.A Mortal Kombat és a DC Univerzum ezt követően felfedezi egymást, és egy lehetséges inváziótól tartva mindketten azonnal a másiknak esnek. Dark Kahn azonban amellett, hogy élvezettel nézi harcukat, olykor kiszállva saját testéből átveszi a hatalmat valamelyik karakter felett. Így történik meg az, hogy Superman nem legyőzhetetlen, Joker pedig bármelyik keménykötésű harcos ellen ki tud állni, sőt ennek köszönhetően vívnak egymással epikus csatákat az amúgy azonos oldalon álló szereplők is.

Ami tetszett:

 

-Nagyon jó bunyózási lehetőség

 

-Komoly sérülések

 

-Gyerekkori hősök megelevenítése

 

-Nagy választási lehetőség a karakterek között

 

-Jól játszható társaságban

 

Ami nem:

 

-Néha nehéz megtanulni a FATALITY-s kivégzési kombinációkat

 

-Nincs sok pálya

 

-Gyenge Single Player

 

-Kell hozzá egy másik ember is aki multizik velünk



Szerintünk: 95%

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cube-heaven.blog.hu/api/trackback/id/tr972271860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása