HTML

CubeHeaven

Játékok tesztjeit írjuk le illetve friss hírekkel szolgálunk a játékipar fejlesztéseit illetően.

Friss topikok

Playstation MOVE TESZT

buzusapro 2010.09.21. 18:19

Hát eljött, ez is itt van. Szeptember 17-én én is beruháztam egy ilyen szerkezetre, a szerkezet neve pedig nem más mint a Playstation MOVE. A move-hoz vannak különböző kiegészítők illetve csomagok. Van először is a Move Starter Pack amely tartalmaz egy "fagyi" kontrollert, egy kamerát és egy demó lemezt amivel pár játékot megismerhetünk, és felfedezhetjük a MOVE élményeit. Lehet még venni egy charger-t a "fagyi" és a navi kontrollerhez. A "fagyi" kontrollert szeptember 24-től megkaphatjuk külön is.

Semmi csomag meg ilyenek csak a kontroller. A navi kontrollert már vehetjük szintén önálló ként. Bár még egyenlőre nincs olyan játék amihez ez kellene de ha kell is majd olyan lesz hogy nem muszály megvenni ezt a navi kontrollert hanem teljesen jó ha úgy csináljuk, hogy fél kézzel fogjuk a sima PS3-as kontrollert. 

Most pedig akkor rá is térnék magára a tesztre. Személy szerint én egy alap játékot választottam ez pedig a Sport Champions lett, mivel ezzel tudom igazán elmondani nektek, hogy mire is képes valójában ez a szerkentyű. A Sport Champions  játékot tartalmaz, ezek pedig a következők : Frizbi,Gladiátor harc,Ping-Pong,Íjászat,egy újféle golyós játék aminek az a célja, hogy a kis golyó eldobása után a nagy golyókat minél közelebb gurítsuk ehhez a kicsi golyóhoz,és végezetül a strandröplabda. Mindegyikhez bőven elég 1 db fagyi kontroller, de lehet 2 player módban is játszani akár és ilyenkor viszont szükségünk van 2db fagyi kontrollerre. Nos ami igazán meglepett ezzel a szerkentyűvel kapcsolatban az az ,hogy szinte életszerűvé varázsolja a játékot. A ping-pongba úgy forog az ütő ahogy te forgatod a kezedben a kontrollert, vagy éppen úgy nyesel vagy pörgetsz ahogy azt a való életben tennéd, s a labda is így viselkedik egy ilyen esetben. Ami viszont újabb meglepetést szerzett, hogy NINCS KÉSÉS!!! Aki viszont elkezdené szidni a Move-t hogy az egy WII másolat satöbbi... Igen mondhatjuk annak is de ne felejtse el senki JÓTÓL LOPNI NEM SZÉGYEN, mert ami már egyszer bevált az most is jó lesz és a move erre bizony nem cáfolt rá.

 

 

www.origogsm.hu - PlayStation Move: Sports Champions PS3-ra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Könnyű irányíthatóság minden játékban a gladiátor harcban is oda csapsz ahova akarsz és a játékban is pontosan oda csap a karakter. Pontos, precíz, gyors, nagyon jó kialakítás és a piacon egy jó árkategóriát képvisel. Ezen kívül pozitívum hogy régebbi játékaink fel lesznek patch-elve MOVE-al tehát azokat is élvezhetjük majd teljes mértékben. A move kamerája kifejezetten szereti a sötétet ez nem jelenti azt hogy világosban nem működik de mégis ha esetleg este jön ránk a gamelhetnék akkor is tudunk kivilágítás nélkül játszani. A kontroller érzékenységét a kedvünk szerint beállíthatjuk. Sokat nem tudok róla írni hiszen aki követi az eseményeket az tudja milyen az a WII és a MOVE egy gyönyörű továbbfejlesztése annak amit a Nintendo megalkotott pár éve. Csak dicsérni tudom az egész szerkezetet mert jó a kamera tudunk vele hang/kép csetelni és jól veszi a mozgásunkat. A játékok nem bugosak hiba nélkül észleli azt amit csinálunk, és érdemes pénzt bele fektetni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cube-heaven.blog.hu/api/trackback/id/tr502313077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása